Rolig helg.

  hej.

Haft en sjukt bra å rolig helg.

i fredags så jobbade ja en stund på morgonen, sen for ja å gubben till stan på ett möte sen tillbaka å jobba. T körde L till mormor han skulle va där över helgen. Köpte mat med mig hem å sen hade vi en mys kväll, såg typ världens konstigaste film (trekant) dom hoppade fram å tillbaka å mitt i allt ihop så kom de tecknade gubbar som hoppade runt, men T tyckte den va bra =*P

på lördan åkte vi å kollade in Erik och Caritas hus, blir riktigt fint där!!! sen åkte vi hem och packade grillväskan och ut med skotern, va till en stuga (minns inte va den hette), sen till en grillstuga nere vid älven och grillade lite korv och drack varmchokla.


 Sen bar de av till Patte och Johanna för att hälsa på en stund. Sedan for vi till svärmor och åt middag. Sen hem gjorde oss i ordning å iväg på lite balluns i Långfors =*) sjukt skoj!!!!
 HAHA Your the devil in the sky
 LOVE
 FINISAR!!!


 igår va vi och kollade på vindelälvsdraget, grillade lite med folket under hängbron =*) 






sen hem såg en film, ja sov typ 15 min också sen hem till mamma för att hämta Lilleman! fick också min födelsedags present av annica... nyaste twillight och den sista Arne dahl filmen.




TACK ALLA FÖR EN AS ROLIG HELG!!!!

idag e vi hemma för L har haft lite feber och kräkts.
får se hur de är imorgon =*)



ha en bra dag
PUSS

Kommentarer