långt om allt

Hej.

Sitter nu å bloggar på våran nya dator =*)

igår va ja å L till gräsmyr å hälsade på moster Annica.
hon fixade mitt hår å ja e AS nöjd!!! skit snyggt bev de!!!! va bara de att när ja hade fått hem mitt löshår så ser ja att de runa inte alls e likt mitt!!! BESVIKEN!!! så då fanns de bara 2 alternativ.
1. Att bleka håret å försöka hitta rätt brunfärg- kan ju TA evigheter
2. Att färga skiten svart å ha blonda å bruna slingor istället.

Så efter en disskution med syster kom vi fram till att vi gör de svart.
så såhär blev de... svart hår med svart,brunt och blont löshår i!!!

 är AS nöjd. tack annica.
sen har ja nu satt in de med microringar istället för nagelslingor (med lim) tycker de va mycket bättre, annica tycker de va lite pillrigt att sätta in men de gick att sätta högre upp i håret( har ju ganska tunt hår å limmet blir som så "stort" å utkladdat, så man kan inte sätta så högt upp utan att de syns) sen va de mycket skönare att sova med dom, nagelslingor gör så himla ont att sova med första natten men dom här kändes knappt =*) underbart. sen när man har svart hår kan man matcha med en massa olika färger å de blir ändå snyggt å coolt =*) så vi får se vilken färg de blir när ja e less på de här, å en sak som är bra med löshår är ju att man alltid kan ta ut de när man e less eller de inte blir så bra. men nu ska ja nog ha svart hår tills ja dör!!!!!


näe nu över till nått annat.
Är SÅ grymt sugen på att tatuera mig, vill tatuera in Linus namn. E ritade en till mig härom dagen som inte alls blev dum. men sen satt ja på kvällen å googlade å hittade ett program där man kunde skriva in namnet så kom de upp en massa olika stilar å hur namnet skulle se ut i dom stilarna. sen hittade ja en massa snygga tatueringar också. Är SÅ avensjuk på E som ska tatuera sig igår =*)....

 Gillar den stilen (den övre bilden)
 Tycker dom här är SÅ snygga!!!!



 ÄLSKAR den här (den övre bilden)
Hade tänkt ha den på armleden... men sen hittade ja den här och tyckte den va snygg så funderar om man skulle ha tagit den å skrivit Linus i ett av hjärtarna. å kanske ha den på ryggen.... hmmm får verkligen tänka på de.... å boka tid!!!! (den undre bilden)

 Om ja skulle tatuera in mitt egna namn skulle ja ha tagit nån av dom här stilarna:

 Jaha  ja nu vet ja inte om ja har så mycket mer att skriva.
ska jobba ikväll, bara 3 dagar den här veckan. sen har ja bara 2 arbetshelger kvar innan vi går på ledig het!! känns ju inte alls dumt.

Får se om vi kanske åker å kollar på bygdegården i gräsmyr på lördag skulle tydligen va nått där då.

ha en bra dag 
PUSS





















Kommentarer