En helt underbart rolig helg!!!

Hej.
Helgen har varit helt underbar.

I fredags va ja å L till mormor å sen åkte ja in till stan å hämtade ut glasögonen å skulle hitta en klänning till lördagen. Va på clas ohlson åt mamma å handlade lite, när ja gick ut därifrån så pep larmen, gick tillbaka in men han i kassan sa att han hade tagit bort alla larm han kunde så de va bara att gå, då frågade ja om de larmar på andra affärer? Näe sa han.... Jo tjena!!! Larmade på flera affärer, inte när ja gick in men när ja skulle ut!! Snacka om pinsamt!!! Folk kollade på en som om man va värsta tjuven.... Påsen hamnade ganska fort i bilen!!! Va på alla affärer ja kunde hitta med kläder men hittade inget att ha på mig, så träffade ja en tjej ja halv känner som jobbar på hm (hon är från Yttersjö å hennes bror å min bror umgicks förr) å bad om hjälp så hon tipsade mig om en affär som heter Kii så ja gick dit å hittade en fin vit klänning (ville igentligen inte ha vitt... Men men) på rea som ja köpte. Ja gick runt å kollade om ja skulle hitta nått att ha utanpå, en väst eller kofta men även de va inte lätt att hitta så tillslut ringde ja Annica å fick låna en svart bolero av henne. Sen åkte ja till mamma å hämtade L å så hem för att städa klart å göra färdigt tårtan. På kvällen kom Patrik, Johanna, Erik, Carita, Eva, Rasmus och L-G hit. Ja fick ett halsband, 2 snusdosor :*P och en skinnjacka och pengar. Fikade å dom prov dansade zumban :*).

Lördan: åkte vi å lämnade L hos farmor å så bar de av ner till Ö-vik, åt lunch hos Peo och Monica innan de blev en sväng på stan. Köpte vita strumpbyxor att ha på kvällen och en bröllops present. Vid 3 åkte vi å checkade in på hotellen å på rummet hade svärfar å Monica beställt vin, chokladdoppade jordgubbar, lite olika choklad kulor å lite annan frukt som vi fick mysa å äta Tack va super gott. Sen gick vi ner å badade en stund i bassängen å bastade. Efter de gick vi upp å duschade innan de va dax att boka taxin å göra sig i ordning för kvällens bröllopsfest. Va en jätte trevlig kväll, fick träffa Thomas kusiner å en massa annat trevligt folk. Under kvällen så säger plötsligt en av killarna som spelade: vi har inte bara bröllopsfest utan även en som fyller år, Anneli hon ser lite trött ut.... hahaha. Så spelade dom vakna nu Anneli (inte direkt nått fans av den låten:*P)... Å så sjöng alla ja må hon leva... Haha!!! Senare på kvällen når ja står i baren står de en kille bredvid mig som helt plötsligt säger : Grattis Anneli... Ja: ööö tack... Hahahahahaha.... Vi va väl hemma på hotellet igen vid halv 2 typ. En grymt rolig kväll å tack till Jocke å Sussi för att vi fick komma. Sen har dom en super söt liten son som ja fick en kram av å så fick ja va hundvakt till hans mjukis hund Hundis hette den ;*)
Sen va de en tjej som vårt helt sugen på att köpa en likadan snusdosa som ha har


idag åt vi Hotel frukost ;*) sen checkade vi ut å åkte till svärfar å Monica. Ja gick en sväng på Cubus å köpte några tröjor, sen bar de av hemåt för att hämta guldhjärtat.
Så Nu har vi myst å Nu se på tv.








When I come home yeah I know I'm gonna be 
 the girl who comes back home to you
And if I grow old well I know I'm gonna be 
 the girl who's growing old with you

 

ha en bra kväll
puss

Kommentarer