Sjukdom

Hello.

Länge sen nu. Har inte riktigt tid och ork att skriva så ofta nu för tiden.

Haft ett helt fantastiskt jullov fram till måndag eftermiddag 1 vecka innan skolan börjar, fick då ont i halsen och de blev bara värre och värre. På onsdagen ringde ja vc och fick penicillin i 10 dagar och de började kännas bättre i 2 dagar sen kom förkylningen också, va på skolan på måndagen men sen blev ja liggandes. Tillbaka till vc på tisdagen och sänkan hade då gått ner från 195 till 27 (ska ligga på under 10) och läkaren ville att ja skulle komma tillbaka på onsdan också å då låg den på 25 så den va på väg åt rätt håll, så då va de vara att avvakta. Nu har jag lite hosta kvar men det kan man ju få leva med länge. Har varit i skolan i veckan så.

Annars så har jag hunnit fylla år och fick en jätte fin lampa av mina pojkar, ett fint halsband av mamma och pappa och ett presentkort av eva, L-G och rasmus.
Imorgon tror ja att erik och carita å lilla Ellen ska komma och hälsa på så blir att smälla ihop en tårta imorgon.  Kanske nån fler som är sugen?

Näe nu ska ja fortsätta med lite skol pyssel och sen sova. Linus sover och Thomas är med Daniel så ja får tv alldeles själv och en stor säng ;*).

Ha en bra natt
Puss

Kommentarer